Papallones de primavera

 

Avui us proposem fer una papallona amb diferents material que tingueu per casa. Per poder fer la papallona necessitareu:

  • rotllos de paper higiènic
  • pintura o rotuladors
  • ullets (si no en teniu es poden dibuixar)
  • Cartolina o fulls de colors
  • llapis i tisores
  • Gomets, purpurina, enganxines, netejapipes, plastilina….

1. Pinteu el rotllo de paper o emboliqueu-lo amb un paper de colors o de regal. Amb una cartolina, full de color o blanc (el que tingueu per casa), dibuixeu unes ales retalleu-les, i enganxeu-les al tub de paper.

2. Enganxeu les antenes de la papallona. Les podeu fer amb papers de colors, amb xurros de plastilina o amb netejapipes… Dibuixeu o enganxeu els ulls.

3. Decoreu les ales com més us agradi. Feu volar la imaginació i decoreu-les amb diferents materials: gomets, plastilina, purpurina, papers de colors, dibuixos…

Recordeu que podeu enviar una foto a les tutores per tal de poder fer un seguiment de les activitats que aneu fent!

 manualidades_mariposa_rollo_g papallones

 

DIBUIX DE L’ESQUEMA CORPORAL

Bon dia famílies,

Avui us proposem una activitat plàstica. Aprofitarem l’activitat per reforçar el dibuix de l’esquema corporal, tot i que segurament els nenes i nenes ja n’han fet molts aquests dies.

Aprofitant que segurament esteu fent videotrucades a la vostra família i amics i amigues, podeu aprofitar per fer un dibuix de tots ells i elles i ensenyar-los el dibuix quan truqueu, segurament els agradarà molt i els farà molta il·lusió!

Podeu utilitzar tots aquells materials que tingueu per casa per decorar el dibuix (gomets rotuladors, aquarel·la, pintura, trossets de roba per decorar els vestits, papers de colors…)

Finalment, si voleu podeu fer una foto i enviar-la a les tutores!! Ens farà molta il·lusió!!

5458765-de-dibujo-infantil-de-un-grupo-de-niños-de-diversas-palo-de-la-mano-